Paahtorinkelit

Vuoden 2021 kuumin uutuus paahtoleipähyllyssä on Keskin Paahtorinkelit! Se on herkuttelutuote terveellisellä twistillä, jonka makuvaihtoehtoja ovat Kaura-Aprikoosi ja Karpalo-Siemen. Uutuuden täyteläisen maun salaisuus on sourdough, usean tunnin taikinalepo sekä pitkä nostatus. Pakkauksissa 4 valmiiksi halkaistua paahtorinkeliä. Miksi valita neliö, kun voit valita maukkaamman ja hauskemman pyöreän? Kokeile jo tänään!

Klassiset rinkelit

Nauti rinkelisi sellaisenaan tai tuunaa kuten huvittaa! Kun kaapistasi löytyy maistuvia ja hyvin säilyviä Keski-rinkeleitä, et ole koskaan pulassa keittiössä. Yllättipä sinut makeanhimo tai suolaisen kaipuu. Vieraat tai veneretkelle lähtö. Rinkelit sekä ripaus mielikuvitusta, ja kas, herkulliset tarjoilut tai eväät ovat hetkessä valmiit.

Vuonna 2005 Suonenjoelle valmistuneen rinkelitehtaamme tuotantokoneisto on mitä modernein, silti rinkeleidemme valmistusmenetelmä on tismalleen sama kuin yrityksen alkutaipaleella. Niinpä jokaisessa rinkelissämme yhdistyy sukupolvien perintönä syntynyt ainutkertainen makumaailma sekä pilkuntarkasti noudatetut laatukriteerit.

Mittatilaustyönä valmistetun tuotantolinjan ansiosta rinkelimme saavat tunnusomaisen sileän pintansa, kiiltonsa sekä kullanruskean värinsä. Jokainen työvaihe on tarkoin kontrolloitu, jotta varmistamme rinkeleidemme oikean koostumuksen, tasalaatuisuuden ja sen kaikkein tärkeimmän – maun.