Yritys

Jo vuodesta 1946 olemme valmistaneet herkkuja parhaista raaka-aineista, suurella sydämellä ja perinteitä vaalien. Samalla asiakkaittemme toiveita kuunnellen ja uutta rohkeasti kokeillen. Periaatteemme on yksinkertainen. Keski-tuotteen täytyy viedä kieli mennessään ja tuoda hymy tullessaan.

Nykyisen, vuonna 2005 Suonenjoelle valmistuneen rinkelitehtaamme tuotantokoneisto on mitä modernein, silti rinkeleidemme valmistusmenetelmä on tismalleen sama kuin yrityksen alkutaipaleella. Niinpä jokaisessa rinkelissämme yhdistyy sukupolvien perintönä syntynyt ainutkertainen makumaailma sekä pilkuntarkasti noudatetut laatukriteerit.

Mittatilaustyönä valmistetun tuotantolinjan ansiosta rinkelimme saavat tunnusomaisen sileän pintansa, kiiltonsa sekä kullanruskean värinsä. Jokainen työvaihe on tarkoin kontrolloitu, jotta varmistamme rinkelidemme oikean koostumuksen, tasalaatuisuuden ja sen kaikkein tärkeimmän – maun.

Nauti rinkelisi sellaisenaan tai tuunaa kuten huvittaa! Kun kaapistasi löytyy maistuvia ja hyvin säilyviä Keski-rinkeleitä, et ole koskaan pulassa keittiössä. Yllättipä sinut makeanhimo tai suolaisen kaipuu. Vieraat tai veneretkelle lähtö. Rinkelit sekä ripaus mielikuvitusta, ja kas, herkulliset tarjoilut tai eväät ovat hetkessä valmiit.